Om företaget 

Gympark AB är ett nytt företag på den Svenska marknaden för träningsprodukter och produkter för en aktiv utomhusmiljö. Vårt mål är att redskap för utomhusträning skall finnas tillgängliga på platser där människor vistas, till vardags och på fritiden. Vi vill göra det enkelt, roligt och mindre komplicerat med motion och träning.
 
Vårt sortiment är i huvudsak inriktat på träningsredskap och övriga produkter för färdigställande av utegym och träningsparker. De produkter vi levererar är stabila, säkra och lätta att använda. De är avsedda för träning på normalnivå, med fokus på motion och friskvård snarare än professionell kroppsbyggnad.
 
Vi kan leverera helhetslösningar med markarbeten, montering och färdigställande eller om kunden så önskar enbart produkterna tillsammans med monterings och installationsanvisningar. Vi kan även erbjuda skötsel och underhållsservice.
 
Vi har ett nära samarbete med det Finska företaget Gympark OY som i många år varit verksamma på marknaden för aktiv utomhusmiljö. Företaget har ett brett sortiment med produkter för utegym, idrottsplatser, parker och lekplatser. Gympark AB
Tel: 08-4
10 724 00
www.gymparksverige.se
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen
Organisationsnummer: 556887-3623
   
 
Gympark AB • Tel: 08-410 724 00 • www.gymparksverige.se • E-post: info@gymparksverige.se
site created and hosted by skandiaweb